AMVZ zoekt naam voor concertorkest!

Zoals eerder vermeld in de krant zal de AMVZ met vele artiesten optreden in de grote tent op het manifestatieterrein, op zaterdag 1 juni. Nu heeft het concertorkest van de AMVZ nog een leuke actie bedacht. De meesten kennen het dweilorkest “De Nep-Tunes” van de straat optredens bij feesten en evenementen. Zij hebben een eigen karakter en dus ook een eigen naam. Nu ontbreekt deze nog bij het concertorkest. Er is om die reden een wedstrijd bedacht. Er wordt een originele en passende naam gezocht voor het concertorkest van de AMVZ. Wie dit heeft bedacht kan tijdens het concert op 1 juni ter plekke een QR-code scannen en de naam invullen. Wie zijn gegevens achterlaat, kan zelfs een mooie prijs winnen. Voor wie niet aanwezig kan zijn tijdens de proms, mag de verzonnen naam na 1 juni via een formulier alsnog doorgegeven worden. Dit formulier kan men hier vinden.