Uniek Dinerconcert AMVZ in de Lux

Zo vlak voor de feestdagen lijkt het nog heel ver weg: Zaterdag 18 februari 2023. Daarbij zullen de meesten nog geen agenda hebben aangeschaft voor 2023. Toch zit de Algemene Muziekvereniging Zeewolde (AMVZ) niet stil. Terwijl ze net de bijzonder geslaagde concertreis naar Frankrijk (Dordogne) achter de rug hebben, zijn de leden alweer actief aan het plannen voor concerten in 2023. Het eerste concert wat gepland staat in het nieuwe jaar, is wel een heel bijzondere. Samen met theater restaurant De Lux in Zeewolde wordt een uniek diner concert georganiseerd. Het is een primeur, en dat maakt het extra bijzonder om bij aanwezig te zijn. Wat is er nu leuker dan genieten van onze Muziekvereniging terwijl u geniet van een heerlijk diner? Zeker omdat het menu zorgvuldig is uitgekozen. Deze bestaat uit een 4- gangen diner, waarbij het hoofdgerecht een keuze betreft. (Vis/ Vlees of Vega). De avond kost €49,50 per persoon en zal starten om 18:30. Iedereen heeft een vaste plek aan gezellige ronde tafels. Ook al lijkt het nog een behoorlijk eind weg, meldt u alvast aan via: [email protected]. Ook bij dit unieke concert geldt namelijk: vol is vol!