Zoals inmiddels al een traditie is, verzorgt AMVZ op de avond voor koningsdag een concert wat bol staat van muzikale verrassingen. Ook nu verwachten wij weer dat de zaal vol zal zitten met publiek dat tijdens en na het concert razend enthousiast zal zijn. Naast een optreden van AMVZ zal ook Linda Pelser actief zijn. Haar stem zal prachtig klinken als zij samen met AMVZ de zaal met muzikale klanken vult. Ook neemt zij speciaal voor de gelegenheid een Combo mee dat haar zal ondersteunen. Dat speciale tintje wat deze avond met zich mee brengt komt ook mede door het optreden van piratenkoor “De blauwbaarden”.
Als u zeker wilt zijn van een plek in de zaal, kunt u een entreekaart reserveren middels onderstaande formulier. U ontvangt dan een bevestiging per mail. De kaarten liggen dan klaar bij de ingang van de zaal. Ook aan de zaal is het natuurlijk mogelijk kaarten voor deze avond te verkrijgen.De aanvang van het concert is om 20.00 uur.Tot minimaal een kwartier voor aanvang dienen de bestelde kaarten te zijn opgehaald. Daarna worden zij verkocht aan een andere liefhebber. Voor slechts €12,50 gaat u een fantastische avond beleven, die u niet meer snel zal vergeten.

Linda Pelser.
Linda & friends was eigenlijk een gelegenheidscombo voor speciale optredens.
De basis van het combo bestond uit een pianist -Jozua Dieleman, gitarist – Rick Willard en Linda Pelser – zang, zo nodig werd dit uitgebreid met een saxofonist, extra toetsen en drums.
Allen Zeewoldenaren, inmiddels is het combo uitgebreid met drummer Peter Bottema – Almere.
Om samen met het orkest van de AMVZ te spelen is een uitdaging. Zo flexibel als je met 4 muzikanten bent, zo strak moet je de bladmuziek volgen, dat is even anders maar geweldig om met zo’n groot orkest te spelen.
Toen Linda onlangs weer werd benaderd om mee te doen aan de Proms werd het combo ingeschakeld en buiten 2 geweldige nummers die het combo samen met het orkest gaat spelen, zullen zij ook een drietal nummers als combo ten gehore gaan brengen.
Wij hebben er zin in en verwachten weer een zaal vol enthousiaste mensen in The Lux op zondag 26 april, aldus Linda.


De Blauwbaarden.

Dit piratenkoor is opgericht in augustus 2000 en telt ongeveer 25 leden. Zij repeteren elke woensdagavond in de Voorhof in Biddinghuizen. Het koor bestaat uit een gezellige groep enthousiaste mensen van alle leeftijden en variërende (zang)ervaring. Piratenkoor De Blauwbaarden wordt regelmatig gevraagd voor optredens bij allerlei gelegenheden en op allerlei locaties in het land. Het koor wordt muzikaal begeleid door een aantal accordeonisten en een saxofonist/fluitist. Overal waar het koor optreedt, ontstaat al bij het zingen van de eerste liederen een enthousiaste en ongedwongen sfeer. Dat moet dus tijdens de Proms wel tot een succes leiden.

De presentatie van deze avond is in handen van Tamara Metten.
Foto’s worden gemaakt deze avond door:


Uw naam (verplicht)

Uw adres en woonplaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Aantal kaarten 12345678910

Opmerking