Proms 26 April 2019

Zoals inmiddels al een traditie is, verzorgt AMVZ op de avond voor koningsdag een concert wat bol staat van muzikale verrassingen. Ook nu verwachten wij weer dat de zaal vol zal zitten met publiek dat tijdens en na het concert razend enthousiast zal zijn. Tevens wordt er dit jaar medewerking verleend door de heuse piano virtuoos, Jan Vayne. In de laatste alinea leest u meer over deze bekende pianist.
Als u zeker wilt zijn van een plek in de zaal, kunt u een plek reserveren middels onderstaande formulier. U ontvangt dan een bevestiging. De kaarten liggen dan klaar bij de ingang van de zaal. De aanvang van het concert is om 20.00 uur.Tot minimaal een kwartier voor aanvang dienen de kaarten te zijn opgehaald. Daarna worden zij verkocht aan een andere liefhebber. Ook bij CIGO op het kerkplein kunt u kaarten kopen voor dit prachtige evenement. Voor slechts €17,50 gaat u een fantastische avond beleven, die u niet meer snel zal vergeten.Jeugd tot en met 12 jaar kan voor een gereduceerd tarief naar binnen, namelijk; €12,50.

Jan Vayne.

Jan Vayne speelt al piano vanaf zijn vierde levensjaar. Slecht enkele jaren later won hij al diverse prijzen en gaf concerten. Hij heeft al vele cd’s uitgebracht, waarvan verschillende de platinastatus behaald hebben. Met zijn pianospel heeft hij dan ook bekendheid verkregen in binnen- en buitenland. Vooral zijn improvisatietechnieken worden erg gewaardeerd.
Tijdens het proms concert zal hij solo een aantal stukken spelen, maar zal zijn talent ook inzetten in muziekstukken samen met de AMVZ. Kortom: Dit is een avond die u niet mag missen. Klassiek, Hafabra en populair in één avond.

Inge Joldersma doet wederom de presentatie van het Proms concert met de AMVZ.
Zij presenteert vele concerten van koren en orkesten en ook bij de AMVZ staat ze vaker achter de microfoon. Inge vindt het een uitdaging om de muziek zo dicht mogelijk bij het publiek te brengen. “Oplezen wanneer een componist geboren werd is voor niemand interessant” zegt ze. “Contact vanaf het podium met het publiek, daar gaat het om, bij de musici, de dirigent en ook bij de presentator”.

Foto’s worden gemaakt deze avond door:

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door: het RABO- Coöperatiefonds


Vanaf dit moment zijn kaarten niet meer te bestellen. De enkele kaarten die nog beschikbaar zijn, zijn aan de zaal verkrijgbaar. LET OP! BESTELDE KAARTEN DIE EEN KWARTIER VOOR AANVANG NIET ZIJN OPGEHAALD KUNNEN ALSNOG VERKOCHT WORDEN.