Potgrondactie AMVZ is de grote actie waar de AMVZ zich nu goed voor inzet. Muziek maken is natuurlijk onze grootste hobby, maar dat kan niet als er niet voldoende financiële steun is. Daar gaan de leden van AMVZ zich ieder voorjaar weer extra voor inzetten.

Het winterweer laat nog enkele sporen na, maar ook het voorjaar kijkt al weer om de hoek. De eerste bollen komen al boven de grond en dat betekend dat de tuin weer wat extra aandacht kan gebruiken. Het één en ander moet weer gesnoeid worden en opgeruimd. Daarna kunnen binnenkort de nieuwe en bestaande planten weer wat extra aandacht krijgen door ze van verse potgrond te voorzien. Dit geldt natuurlijk ook voor de bloempotten op balkons en in borders.
Hier kan zoals ieder jaar AMVZ u weer bij helpen. Ieder jaar weer die grote zakken vanuit de winkel in uw auto, en weer er uit bij u voor de deur kan de AMVZ van u overnemen. Op 11 en 18 Maart komt de AMVZ bij u langs de deur met zakken potgrond á 40 liter. De kosten zijn dan €12,50 voor drie zakken. Bestellingen vanaf drie zakken is natuurlijk ook mogelijk. Namelijk via potgrond@amvz.net