Nu de eerste lente bolletjes langzaamaan boven komen, begint het bij een ieder het lente-gevoel alweer flink te kriebelen. We openen onze deuren en ramen, en aanschouwen onze wintertuin of balkon en willen niets liever dan met de handen in de grond. Maar hoe kom je na zo’n lange en winderige winter, nu aan zakken goede potgrond zonder zwaar te hoeven tillen? Vrees niet, ook dit jaar is er de Algemene Muziekvereniging Zeewolde (AMVZ) die een handje helpen. Komende maand staan zij weer graag voor u klaar.

De AMVZ zou de AMVZ niet zijn als ook dit jaar de zakken weer keurig bij u thuis worden afgeleverd. Wel zal er deur-aan-deur gelopen worden in beperkte wijken in Zeewolde, de nadruk daarbij ligt op de Molenbuurt en Polderwijk. Voor alle andere wijken, of voor wie dat graag wil, geldt dat u de potgrond uiteraard ook weer via mail kunt bestellen. Dit kan via: potgrondamvz@gmail.com óf klik hier.

De universele potgrond is geschikt voor kamer,- terras,- balkon,- en perkplanten. In een zak zit 40 liter potgrond. De potgrond bevat hoogwaardige grondstoffen zoals turfstrooisel, tuinturf, kalk en meststoffen. De vereniging hanteert de volgende prijzen: vanaf 3 zakken voor € 14,00, 5 zakken voor € 23,00 en 10 zakken voor €44,00. Grotere hoeveelheden kunnen uiteraard ook, dan volgt een prijs op aanvraag. Na de bestelling krijgt u via de mail een reactie met een bankrekeningnummer waar het bedrag op gestort kan worden, maar via de website kunt u direct afrekenen.

Op zaterdag 5 maart komt de vereniging in de genoemde wijken aan de deur. Zaterdag 12 maart worden de bestellingen bij u voor de deur gelegd. Geen gesjouw, en alvast klaar voor de lente- en zomer. En dat alles voor een frisse tuin en natuurlijk een (muzikaal) goed doel!