Nu de lente zich al voorzichtig laat zien, begint het alweer flink te kriebelen om lekker in de tuin of op het balkon aan de slag te gaan. Met een aangepaste actie staat de AMVZ ook in deze corona-periode klaar met potgrond.

Rekening houdend met ieders veiligheid gebeurt dat dit keer iets anders. Echter, de AMVZ zou de AMVZ niet zijn als ook dit jaar de zakken weer keurig thuis worden afgeleverd. Dit keer wordt er niet aangebeld, maar mag de potgrond van tevoren besteld worden. Dit kan via: potgrondamvz@gmail.com.

De potgrond is geschikt voor kamer,- terras,- balkon,- en perkplanten. In een zak zit 40 liter potgrond. De prijzen zijn: vanaf 3 zakken voor € 13,00, 5 zakken voor € 21,00 en 10 zakken voor €41,00. Bij grotere hoeveelheden volgt een prijs op aanvraag. Na de bestelling volgt een reactie met een bankrekeningnummer waar het bedrag op gestort kan worden. Zaterdag 13 maart worden de zakken voor de deur gelegd. “Dus geen gesjouw en alvast klaar voor de lente en zomer, en dat alles voor een frisse tuin en natuurlijk een (muzikaal) goed doel!”