Konings-Proms 26 April 2018

Zoals inmiddels al een traditie is, verzorgd AMVZ op de avond voor koningsdag een concert wat bol staat van muzikale verrassingen. Ook nu verwachten wij weer dat de zaal vol zal zitten met publiek dat tijdens en na het concert razend enthousiast zal zijn. Dit keer zal de AMVZ ondersteunt worden door de Zingende dames en Linda Pelser. Hieronder kunt u meer over hen lezen.


Als u verzekerd wilt zijn van een plaatsje in de zaal dan kan u een kaart reserveren door onderstaande formulier in te vullen. U ontvangt dan een bevestiging dat uw kaarten aan de zaal klaar liggen voor u. Tot minimaal een kwartier voor aanvang dienen de kaarten te zijn opgehaald. Daarna worden zij verkocht aan een andere liefhebber. Ook bij CIGO op het kerkplein kunt u kaarten kopen voor dit prachtige evenement.Voor slechts €10,- bent u er zeker van dat u een geweldige avond zult beleven waar u nog lang over zult napraten.

De Zingende Dames is een octet uit Zeewolde. Acht dames die graag zingen, van mooie muziek houden en die hun muzikale krachten bundelen.
De Zingende dames geeft theeconcerten, brengt muzikale felicitaties over en levert een muzikale bijdrage aan uw feestje of receptie. Het repertoire van octet De Zingende Dames is breed; van klassiek tot folk, van traditionele Nederlandse volksliedjes tot Afrikaanse liederen.De Zingende Dames gaat voor plezier en muziek, serieus, maar ook eigenwijs op de eigen wijze.
Foto’s worden gemaakt deze avond door:

Linda Pelser stelt zichzelf voor:
Wat persoonlijke info:
Woonachtig in Zeewolde, met man Erik, de zonen Rick en Roy hebben het dorp verlaten voor studie en werk.
Waar zouden mensen mij van kennen?
Ik ben jaren muzikaal actief geweest met o.a. de band OpSessie, we hebben op diverse Zeewoldense evenementen gestaan met de band, waaronder 2 x nacht van Zeewolde.
OpSessie heeft jaren geleden als band een gastoptreden verzorgd bij de proms, leuk om daar nu, wellis waar solo, weer te staan.
Wellicht bekend van de Jamsessies die gehouden werden in destijds nog bestaande “de Proeverij”. Als gezicht bij de Bedrijfskring Zeewolde (bestuurslid, evenementencoördinator aldaar) Na heel veel jaren met heel veel plezier in OpSessie gezongen te hebben, heb ik 2 jaar geleden besloten (met pijn in het hart) om met de band OpSessie te stoppen.
Dit omdat ik een andere muzikale weg wilde inslaan.
Een ‘mooie’ groet,
Linda Pelser